Het op 3 na oudste familiebedrijf in Nederland

... en een succesvolle internationale onderneming.

MHB is een innoverende onderneming die al meer dan 350 jaar bestaat. Het MHB van vandaag biedt werkgelegenheid aan ruim 200 medewerkers op het hoofdkantoor in Herveld en op haar moderne productielocaties. Uniek is het feit dat wij zowel nieuwe profielsystemen ontwikkelen en produceren als  ramen, deuren en gevels ontwerpen en monteren. 

Innovatie is ons kernthema en prachtige gepatenteerde producten zijn binnen MHB ontstaan. Door succesvolle samenwerking met gekwalificeerde partners vinden ze over de hele wereld hun weg.

Onze visie

‘Meer Licht’ met prachtige stalen ramen en deuren, die daadwerkelijk meer licht doorlaten met de in-house ontwikkelde superslanke stalen profielen, de slankste ter wereld. Esthetiek en superieure eigenschappen op het gebied van thermische isolatie, wind- en waterdichtheid en brand- en rookwerendheid maken dat onze producten wereldwijd worden toegepast.

‘Meer Licht’ staat ook voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zijn belangrijke thema’s die van grote invloed zijn bij de ontwikkeling van onze producten met als resultaat lage energiekosten voor u als klant, gebruik van duurzame materialen zoals 100% gerecycled staal en zeer weinig afval. Elk jaar duurzamer produceren is onze doelstelling. Graag leren we samen met u verder op dit gebied.

Meer Licht

 

 

 
.

Traditie van vakmanschap.... en high-tech innovatie!

MHB is opgericht in 1938 door Johan Mathijssen, grootvader van de huidige eigenaren.

De Mathijssen familie heeft een lange historie in het werken met staal. De wortels van het bedrijf gaan terug tot in de 17e eeuw! In 1667 startte Mathijs Henrick smederijwerkzaamheden als meestersmid, welke sindsdien van vader op zoon is overgegaan. Hiermee heeft MHB een stevige basis en identiteit.

MHB-staalfabriek-geschiedenis MHB-bus-staal-geschiedenis

MHB fabriek in 1938 en MHB service bus

MHB-lasser-1950-geschiedenis

MHB Lasserij 1952

  

Stamboom-MHB-Mathijssen-1667

MHB
Onderstalstraat 3 | 6674 ME Herveld | Nederland T: 0488-451951 | E: info@mhb.nl | K.v.K.: 10023479