Het op 3 na oudste familiebedrijf in Nederland

... en inmiddels een succesvolle internationale onderneming !

MHB is een innoverende onderneming die al meer dan 350 jaar bestaat. Het MHB van vandaag biedt werkgelegenheid aan ruim 200 medewerkers op het hoofdkantoor in Herveld en op haar moderne productielocaties. Uniek is het feit dat wij zowel nieuwe profielsystemen ontwikkelen en produceren als  ramen, deuren en gevels ontwerpen en monteren. 

Innovatie is ons kernthema en prachtige gepatenteerde producten zijn binnen MHB ontstaan. Door succesvolle samenwerking met gekwalificeerde partners vinden ze over de hele wereld hun weg.

Onze visie

‘Meer Licht’ met prachtige stalen ramen en deuren, die daadwerkelijk meer licht doorlaten met de in-huis ontwikkelde superslanke stalen thermisch geïsoleerde profielen (de slankste ter wereld). Esthetiek en superieure eigenschappen op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid maken dat onze producten inmiddels wereldwijd worden geleverd.

‘Meer Licht’ staat ook voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zijn belangrijke thema’s die van grote invloed zijn bij de ontwikkeling van onze producten: lage energiekosten voor u als klant, duurzame materialen, gerecycled staal die ook weer 100% gerecycled kunnen worden, en zeer weinig afval zijn het resultaat. Elk jaar een stukje meer duurzamer produceren is onze doelstelling. Graag leren we samen met u verder op dit gebied.

Meer Licht

 

 

 
.

Traditie van vakmanschap.... en high-tech innovatie!

MHB is opgericht in 1938 door Johan Mathijssen, grootvader van de huidige eigenaren.

De Mathijssen familie heeft een lange historie in het werken met metaal. De wortels van het bedrijf gaan terug tot in de 17e eeuw! In 1667 startte Mathijs Henrick smederijwerkzaamheden, welke sindsdien van vader op zoon is overgegaan. Hiermee heeft MHB een stevige basis en identiteit.

MHB-staalfabriek-geschiedenis MHB-bus-staal-geschiedenis

MHB fabriek in 1939 en MHB service bus

MHB-lasser-1950-geschiedenis

MHB Lasserij 1952

  

Stamboom-MHB-Mathijssen-1667

Contact

Wilt u informatie, een offerte of samen met ons de oplossing voor een ontwerp of eis onderzoeken?
Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen:

MHB bv
Postbus 6
6674 ZG Herveld
Onderstalstraat 3
6674 ME Herveld

T: 0488-451951
E: info@mhb.nl

K.v.K.: 10023479

MHB
Onderstalstraat 3 | 6674 ME Herveld | Nederland T: 0488-451951 | E: info@mhb.nl | K.v.K.: 10023479